U Online Shopu WGW moguće je platiti na sljedeće načine (samo kupci iz RH):

1.) Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane Hrvatske Pošte. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

2.) Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun Krojačkog obrta Gando014 putem internet bankarstva.Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 01/4664-064 kako biste provjerili status narudžbe.
Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom/virmanom Kupac dobiva, na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi, sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

3.) Kreditnim karticama (samo kupci iz RH):
Jednokratno: Visa, Master Card, American Express, Diners
Višekratno:

Kupac koji plaća kreditnom karticom, prilikom kupovine se automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa svoje kreditne kartice.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Krojačkog obrta Gando014. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Krojačkog obrta Gando014 vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak.